* * ' * *

Ja idag har ja varit duktig må ni tro.  Direkt ja sluta imorse kl. 7 så åkte jag hem å drog ner ett tvättlass till tvättstugan, startade maskinerna å gick upp igen. Starta en film. titta på den å så ner i tvättstugan igen. Upp igen, då ja somna framför tvn. skjutsade christer på jobbet å hämta brorsan. vi umgicks några timmar. Hem igen å fortsätta tvätta. Stöka på som bara den. Hängde sista maskinerna kl. 15. Ner igen å vek ihop o städade ur tvättstugan. Upp igen å satte mig här. :) Usch va ja vare duktig nu. :)     Sen när älskling kommit hem så ska ja vä'l stå å stryka tvätt typ hela kvällen, för allt ska bannemig vara struket å fint :) nästan så ja stryker kalsongerna å. haha. ne men bara nästan!

För övrigt så har de ösregnat typ hela dagen. kul? ne, för gucci blir som ett lermonster så fort vi har varit ute..

Jag hatar våra fastighetsskötare, för det första så är dom inte riktigt hundra, inte en enda av dom .. PLus att när dom arbetar, som tex. i torsdags så rensade dom rabatterna runt huset och det är stora rabatter, lämnade ogräset, skräp o pinnar bredvid som små vägar, inte här på fredagen plus att dom inte jobabr helger, det regnade om vartannat i helgen plus sol så allt skit torkat fast. Speciellt nedanför min balkong. Idag har en varit här men han har väldigt konstiga rutiner för sig, kommer hit vid tio och kör med en trimmer, åker , återkommer sedan klockan 15? klagar på att min bil står parkerad där den står, ( DET HAR HAN INTE ETT SKIT MED Å GÖRA , DET ÄR HYRESVÄRDEN SOM SKA KOMMA ME KLAGOMÅL) , sätter mig i bilen, då han fortsätter skrika, men bitch. UPP MED FINGRET å sen åkte jag. Kom tillbaka efter 45 min då han är borta igen?  han återkommer inte förren kl. 17. åker igen tio över 17. Och har lämnat nästan all skit kvar? Nu får de fan vara bra, inget är som det ska. Dom har fusklagat i badrummet, övanför kaklet vid duschen så nu läcker det in vatten där. Toalettstolen är lös igen? Fel å sätta fast, så jag har äcekltoa vatten på golvet.
- ja denna lista kommer bli jävligt lång om ja fortsätter-


Nu ska ja lyssna lite musik, sedan laga mat, sedan hämta beybe, sedan hem å käka, beybe åker till rydell på filmkväll jag stannar hemma o stryker tvätt å rensar garederober. å de ska ja fan hinna med.

..........



Du rycktes ifrån oss, från denna värld, på bara en bråkdel av sekund.
Varför? Jag vet du ville se himlen, men kunde du inte väntat ,
så hade vi kunnat sett den tillsammans?
Du finns i mina tankar, i mitt hjärta. Du följer alla mina steg jag tar,
men varför kunde vi inte ta dom tillsammans?
Det svider, syster, det svider.
Mitt liv blir aldrig som det varit.
Åren har gått,
men sorgen är lika stor.

@ work again

ja är på jobbet nu igen: ) men detta e sista dagen , tills på tisdag kväll. sen e jag ledig ända tills på fredag kväll. :) Skönt de ska bli med lite ledigt, :)

Vill tacka min älskade , saknade vän MIA för hjälpen med bloggdesignen,. den blev tokbra ! :))

Ja jag är lite före min dagsplanering , jag har snart gjort klart uppdrag 2, tror ja har 3 uppgifter kvar. :) Det skulle jag inte vara klar med förren typ nästa helg. :) hihi . duktig jag!

Inatt händer följande:
- ja de vanliga rutinerna, ska snart gå en runda med switch på ca 6 st. Sedan kolla alla andra så dom sover (!?).
-Gröten skall förberedas ( startas inte förren kl. 06), kaffet ska förberedas ( startas inte förren kl. 06) och golvet i köken skall skuras.
- små rundor efter det, svara på larm. borde komma ett snart.
- Renskriva uppdrag 1 och påbörja renskrivningen av uppdrag 2. Ev. skickan in uppdrag 1.
- Skriva inventeringslista ( förrådet och hemmet )
- Skriva Matlista för hemmet, skönt, de blir lättare att handla och planera. och på det sättet spenderas mindre pengar.
- kika om det finns nå lediga lägenheter. skulle ju vilja flytta. :)

Fan va skönt det vore om man hade överdrivet mycket med pengar. då skulle ja köpa fritidshus( sommar och vinterstuga ) i dalarna. lätt! I mina hemtrakter för att vara exakt. då behöver man itne oroa sig över boende. skönt. å de ska helst vara sjötomt. :) Å nej jag tänker inte skaffa en husvagn för det syftet. haha. :) Men jag älskar husvagnar. :) det är mys.

Ja man har ju mycke planer.

Veronica- självklart får du hjälpa mig städa förrådet :) hehe. i så fall den 8:e.- - vi får väl se vad som sker :))

Har även börjat fundera, på om ja verkligen ska åka på dollar i juli, vore ju som kul, men ja har bestämt mig för att inte köpa nå mer saker till hemmet förren vi flyttar. Och då spara pengarna till ullared ( som ja hoppas innerligt att vi besöker i augusti ) . Men jag vet ju att jag är mer en SLÖSA än en SPARA. haha . måste nog ske ändring på de planet.

ne nu ska ja göra mitt.

o & a

rubriklöst

ja nu har sätter ja ner arslet en stund till.
Nu har ja skurat hela avdelningen, slängt soporna, gått mina rundor.
Det enda som är kvar är gröt, kaffe och medicinrunda. Men de sparar jag till kvart i sex. Och klockan är ju bara kvart över 4 nu så.. :)

Jag ska sätta mig och plugga lite till, för nu är det slut på dumma ursäkter!

Ska väl även här i dagarna be min söta vän mia o hjälpa mig o göra om bloggen. Nu är ja less på vitt!

Ne men om man skulle ta å plugga lite då!
Hade!

uppdate

ja jag sitter här på jobbet å bara surfar runt. jag har jättetråkit. måste snart skura hela avdelningen, byta alla dukarna, fixa iornding gröten, fixa iordning kaffet innan jag ska gå min runda som ja tänkte börja med kl.01,30.. men jag är så slut i huvve.-.. orka orka orka. ... men ja vet att om ja gör detta nu så har ja inget att stressa över sen..


ja bajs

Working Class Hero!

Ja jag vet, jag bara jobbar hela tiden.. Men det är så himla skönt att ha något att göra, få ta mycke ansvar och visa sin bästa sida. Och det ger en hel del pengar. TÄNKER FAN GÖRA KLART SKOLAN INNAN AUGUSTI, så jag bara har vårdpedagogiken kvar och göra den fort. För då är det större chans ja får fast jobb fortare. Och jag vill ju ha det, men helst av allt vill jag bara jobba natt. Även om det är inom hemtjänsten så vill jag jobba natt. Jag trivs bäst på natten, det är så skönt på natten. Svalt och underbart.

Idag har jag sovit mest hela dagen, älskling har vare iväg å spelat match idag, dom vann överlägset än en gång. :)

Imorgon, eller ja i övermorhgon har jag tvättstugan fr. 7 - 17 !! Ska tvätta alla kläder. och lakan å handdukar å sofföverdrag. :) Jag har ju som bestämt mig för att bli mer huslig. :) Haha. Har inte haft varken ork eller lust hittills men jag vet ju hur fint jag vill ha det så bara att sätta igång.

Dom närmsta veckorna ska ja även städa ur alla garderober, sortera skor, och ja sortera ur förrådet. För det finns säkert 20 kartonger fyllda med skit som ja inte ens visste jag hade, som ja inte har använding för. Papper som ja sparat, av vilken anledning då?? haha. Ja man är ju lite av en sparare. " det kan vara bra att ha sen".. eller inte.
Ska flörta lite me Pullan å höra om hon vill hjälpa mig med förrådet:))

Ne nu ska ja jobba . Over and out lovely ladies!

SNÄLLA HJÄLP MIG!

Hjälp mig att få mina gratisprylar. När du då själv blir medlem och börjar värva medlemmar så får du också gratisprylar. Det är grymmt bra gratispsylar!!

Använd denna länktext för att komma dit!!
http://www.gratisgen.se/?ref=90593

Back @ work.

Ja jag kände det var dags att skriva några rader igen, det som har hänt sedan sist är inte mycket.
Jag har varit ledig 2 dagar.. Skönt!
  Vad har jag gjort på min lediga tid? 
- Missat alla inbokade tvättider pga. sömn.
- Träffat lite folk, inte så många som jag skulle vilja men några. Bla. Tina :) Vi var ute å åkte en sväng i går :)
- Varit hos svärmor och käkat, höll på å bli tokig på hennes gubbe som pratar en massa strunt.
- Varit å grattat Elisabeth på hennes födelsedag i Grötom. :)


Mia du är den mest underbara person jag vet och som jag har känt så länge jag kan minnas. Låt inte en nolla, en fullkomlig idiot sabba för dig. Du måste vara stark och försöka. Jag finns här för dig, men som du sa, synd att det är så många mil emellan. Det enda jag kan göra är att finnas tillhands via telen. Eller om vi hälsar på varandra.
Jag ska försöka få fram lite pengar och nån ledig dag komma ner å hämta er, om inte annat skicka ner pengar så ni kan ta bussen hit iaf. För ja tror du behöver det, 2 veckor i mitt paradis skulle bara göra dig gott. Helst hade vi kunnat tage de när de e Yran, för då kan du ja å marwin gå p åtivolit, han e väl kanske lite för ltien än men köpa nån stor fin ballong, åka nån barnkarusell som går 2 km i timmen knappt :)  å bara mysa! Jag älskar dej vännen , och vill inte se dig ledsen nåmer,. Jag vill heller itne längre se dig förändras till nån konstig filur tackvare ditt umgänge.Jag vill ha den mia som jag känner. :)

Ne nu ska ja ta fram  studieböckerna snart och göra mitt bästa för att slutföra kursen. Jag har bestämt att på måndag morgon när jag går av ska ja ha skrivit klart kursen. Shit! :) Men jag har ju hela nätterna på mig.

O & A

Jessica Nordholm, Min stjärna på Himlen!

Detta är ett inlägg dikterat endast för min Yoshi!
Vi har känt varandra i ca 7 år, snart 8, och det känns underbart. Vi ska bli gamla tillsammans gumman!
Du lyser upp min värld, du lyser upp min väg så ja vet vart jag ska trampa och vart jordgetingboet är. ;)
Synd så har vi båda blivit tofflar, men det ska vi ta igen.
Det blir Götet i augusti :) Det ska bli nice, Mitt kalas i September, Tequila race honey! , Tallin kanske över nyår? :)
Jag sitter och tänker tillbaka och kan inget annat än att le :) Alla dessa hyss...
Självklart har vi haft våra stunder, men på något lustigt vis så kan vi inte slita oss ifrån varandra.



Haha, Knökfull :) De e kärlek de!

BRASA beybe BRASA!


Shoppaholic

ja nu har jag varit rökfri i 9 dagar, börjar kännas på.. Det vore så otroligt gott med en cigg nu, bara för att få rensa tankarna.
Men jag vet ju att jag kommer må jätteilla om jag skulle röka.  Varför blir man å må illa?

Ja idag när ja kom hem från jobbet imorse så skulle vi som sagt åka och handla, jag skulle bara på toa och sedan skriva lista. Men vad gör jag? Jag lägge mig på sängen , tar ett djupt andetag och SNARK. Vaknar med ett ryck kl. 13,.. Fan tänkte jag , men vadå jag måste ju sova!! Så vi åkte på affärn strax efter klockan 14. Först upp till mamma på hennes jobb och hämtade balkongskyddet, tack mamma du är en ängel, ibland ;)

Sedan ner på Willys, ja här vare folk. Men de gick ju bra. Fick en hel del faktiskt för lite pengar. å ja köpte Edet torky, med behållare som man sätter på väggen. GUD VASMART! :))

Nu så är älskling och handlar middag, hoppas på kina :))  Å jag har kämpat med att få in allt i skåp, lådor o ja. :) Men ja e som sagt inte klar än. Måste rensa frysen å se om det ska kastas någe. Men det är så skönt med ett välfyllt kylskåp. Skönt!

Imorgon ska ja på Expo Norr med mamma och Elisabeth. Det ska bliroligt. :))

ne nu måste ja fortsätta!

Ha de! O & aA

Bullar överallt!"

Ja hej hej. Sitter på jobbet i vanlig ordning. En liten lapp låg och väntade på mig när jag anlände här idag.. Om jag kunde jobba en till natt i Juli. SUCK men ja.. för de e pengar. Och den veckan e ja ledig "över natten" typ. >:S

MIA: Du måste sluta med mjölken!! Vill itne du ska vara dålig heller!

Ja jag har bakat bullar inatt. :)) Gick ju som smort. typ :)

Ne nu har ja inte spec. mycket att säga,. God natt.

O&A

Uppdatering @ work

Ja nu har ja gjort en runda å switchat ganska mycekt. gjort i ordning gröten, kaffet och ska strax dra av golven. Efter det ska jag gå ner till p-rummet för att fylla i timlistan så ja inte glömmer det.. Då behöver ja inte oroa mig nämligen..:S Ja menar det är ju den 24:e .. så  .. o alla andra nätter kommer ja vara upptagen me bak och plugg.

nkte göra klart alla uppdragen i omvårdnad denna vecka så ja blir av med skiten. Då kan ja nämligen söka inför Hemsjukvården och geriatriken. CP- lernia startar inte vårdpedagogiken förren vecka 36 å de e försent. ja tänkte bli klar här under tiden ja arbetar. Men jag ska skicka iväg ett mail till. å knäböja lite ;)

Sk
a även ta med mig broderierna nästa vecka ja ja blir klar med dom nån gång. å så måste ja köpa ett till grönt garn så ja kan göra klart min nallebjörn, som skulle bli en halsduk, som blev en grytlapp som skulle bli en filt som til slut fick armar och då bestämde jag mig för att det skulle bli en björn. Haha!

Ne nu ska ja göra ltie nytta!

o&a

f**********

Ja så arg e ja. . Jag glömde såklart jäst och ägg hemma, så inatt blire inge bullbak. Blir väl på dagen imorron istället. Mitemellan tvättstugan. . . . . . . . . Fan.. ja som  var så peppad.
Men om ja gör de imorgon kan ja handla nytt och göra mer på fredag typ :) haha. :)
        -Ja de e lite smått långtråkigt på jobbet, de måste ja erkänna. men de går ju. Blir en runda om ca 40 min med lite switchande.


FÖRLÅT ÄLSKLING FÖR ATT JAG ÄR EN BITCH!


Ja du Mia, jag kanske ska se om ja lyckas skicka en muffins. Men då måste du äta upp den, det var ju dealen :)) Haha!

PÅ onsdag blire städ, städ städ och handla mat och blommor å greja å greja.
Torsdag ska ja rensa garderoberna i sovrummet, dels för att dom inte inrymmer kläder utan en massa annat junk,. men även för att kasta trasigt och dylikt.
Jobbar hela helgen tills måndag morgon. :S

Men jag ska även försöka få till en recpetbok, eller ja de kommer kanske bli ett par stycken.. För ja orkar inte ha mina recept liggandes å skräpa överallt. Det är som ingen ordninG! Men nu jävlar ska ja köpa några söta böcker och sen göra jättefint med ramar å fin text å bilder :) haha.. :) man blir som barn igen .. Det blir nog första gången jag prövar på scrapbooking. :) Men de ska bli skoj.  det blir under helgen,.

Ja vad ska ja skriva ? Ingen aning. Jag ska ta en kaffe snart,. å ja just det, jag slutade röka för 7 dagar sen :) Ja lite fusk men nu så :)

O & A B!!

åhhh.

ja nu har ja haft tvättstugan åsså. de gick ju ganska bra. det är för kort tid bara, hann tvätta 4 maskiner och
sen hann det torka i typ 1,5 timme.. inte bra.
Men imorgon har ja tvättstuga mellan 12-22, vilket innebär att jag hinner tvätta 14 maskiner. :))
Å de i sin tur hinner torka i 3 timmar minst:) hihi :)
o grejen e den, ja har säkert 14 maskiner med tvätt osso :D haha.!

Snart iväg å jobba igen, idag ska ja ta med mej bakingredienser så ja kan baka bullar inatt :)
När man inte hinner hemma hinner man på jobbet :)) hiihiii!
Synd att ja bara har ett paket jäst, men ja får utnyttja degen så mycke de bara går, ja kan baka ut den mer å mer å mer :)

Ja jag upptäckte  ju som sagt att ja jobbar ganska mycket i sommar. Får hoppas man får jobb till hösten med :)

Snart ska ja hoppa in i duschen!

Mia tycker inte att ja ska sova bort hela dagarna, vilket ja inte tyckte att ja gjort idag.. haha. men ja ska bättra mig. Fast grejen e den att om man jobbar natt så sover man till typ 15 på eftermiddagen.. minst.. :)))))))

Lägger upp kort från mitt Nattliga bullbak sen..

Tittta även gärna in min bilddagbok.:
ploom.bilddagboken.se

OVER AND OUT BITCHES!

ZzzzzZzzzzz

Jag är så himla trött idag. har sovit sedan klockan typ halv tolv tills ja för en timme sen :S
Har hunnit med aattt vara ner i tvättstugan, å såklart fick man ställa sig och städa det första man gjorde innan man kunde börja tvätta.. SuCK!

Jobbar ikväll igen,... Jobbar varenda helg inkl. veckodagar fram tills 14  augusti. :S förutom 3 helger då jag jobbar halva helger. :S

OVER AND OUT BITCHES

soon @ home

Ja jag skriver några rader till nu när jag snart får gå hem, om jag har tur, redan om en timme.

Ringer på hjälp från plan 1, hon kommer upp och berättar att hon svarat i tele på exp. Det var christer som ringt och det var viktigt att ja ringde upp. Så när ja står o plockar undan på ett rum så ser ja honom utanför fönstret, går ut på balkongen, han ser helt förtvivlad ut. Frågar vad som är tokigt och då är det så att SIMON OCH MAGNUS är de mest klantiga skogsmullarna i denna värld. Dom är på fröjdholmen, UTAN skjuts. MEEEEEN! Så christer fick åka å hämta. Prata me han nyss, då hade han kommit till myrviken där inte bensinpumpen funkade, christer har typ soppatorsk, iväg till FÅKER å tanka, tillbaka till fröjdh. å hämta mullarna å så äntligen på väg hem. SUCK!

Men men, SÖNDAGEN = STÄD!

OVER AND OUT BITCHES!

@ work , as usual

Ja jag sitter här på jobbet, känner mig så jävla nöjd. Jag har verkligen ryckt upp mig. :) Men de blev bara 1 switch av 6 för de behövdes inte. Har fixat kaffet å gröten, ska snart gå A-sidan och sedan skura hela avdelningen. Helst innan klockan 2. :) Men de hinner ja lätt!!

Titta på bilder på Marwin Och Mia nyss å jag får fan tårar i ögonen, det är så himla vackert. Åhh.. säger ja bara. Jag saknar dom så det gör ont!   <3   <3   <3

Har skrivit lite dagsplaneringar för typ 2 veckor framåt, eftersom ja jobbar så himla mycket måste jag ha stenkoll på vad jag ska göra utöver jobbet. Mest att göra kommer bli imorgon. :S då är det städ på schemat. och kanske även ett besök av Jan och Jessica.              Planerade även in att åka på Dollarstore den 28:e JULI, tror ja de blev. är typ inte ledig förren då. och då har ja mycke kosing :)

Har fyllt i T3an via datorn och upptäckte till min glada förvåning att jag räknat fel på typ 2-3 tusen före skatt. :) Så ja bidde glad igen :) Men de stålarna kommer inte förren i slute på Augusti.

      - Jag hoppas för gudarna att ja får från a-kassan nu i juni , annars är jag stekt. Har ju inte fått tillbaka och behövt göra om så ja tycker ja borde få ut dom. De var ju typ 2 veckor sen om inte mer sen ja skicka in papperna. Men man ska aldrig vara säker när de gäller sånt!

-Jag känner mig extremt social idag och generellt. Kanske för att den mesta av min tid upptas av jobbet. Men de e inget att gnälla över, de ger pengar och man ska skatta sig lycklig som lyckas få jobb idag.

OVER AND OUT BITCHES!


Lite bilder..

  <-- Min kära mor                Min älskade mormor -->



MIDSOMMAR BILDER
Christer, Wesslau,?, Herje och Magnus     

     

   





rooooooliht

Jag är verkligen trött nu.. haha. och klockan är snart 4 vilket innebär switch och dress*1.

Om typ 3 timmar beger jag mig till Ås för att hämta fullisarna. Haha. Kul Jul liksom.
Men men, dom kommer må som dom förtjänar. hehe :))

Fåglarna har kvittrat hela natten tammetusan :) Hemtrevligt men ändå störigt då hälften e måsjävlar och jag hatar måsjävlar. :......:....::...

Fan nu e de typ 75 dagar kvar tills ja fyller 20 ::) Å de kommer bli nice,.. undra va man ska önska sig..

1, Elektrisk fotbad<-- ja tror de finns. hehe
2, Pengar
3, Fruktkorg
4, Brödskrin<-- Ett sånt där i plåt, å nån fin färg :)
5, presentkort på klipp och färg<-- behöver dock inte klippa mig ännu. less på mitt korta hår.
6, Mer pengar.

Detta e va ja kommer på nu då..

 Ne nu ska jag ta å göra nå nytta. :))

OVER AND OUT BITCHES!


suck suck

Sitter med Älskling i telefonen och han är jättefull... suck.. haha... Han har badat naken, haha. och pratat med F***an L... Hon är aldrig mer välkommen hemma hos mig, hon gjorde bort sig den dagen för snart ett år sedan då hon klampade in och vägrade gå ut. jag var fan KÖNSHÅR ifrån att klå skiten ur henne. Och ni kan ge er f*n på att hon inte kommer att ha nåe mer med Christer å göra för hon har gjort bort sig på den fronten också. Hoppas hon säger nåe när ja ska hämta fullisarna kl.7 imorron bitti. Då ska hon få se........ Fy fan va less ja blir.
                                                       --Jag vill också vara full å fira me vännerna i ås. --

Jag ska ändra taktik på jobbet iaf. eller taktik kanske de inte heter men upplägg. :) Så då blir de switch kl. 00 och 04 ist för bara 04. Och då är de switch på alla. :)

Jag önskar att mamma kunde sluta vara så bitter jämt. Tänk om vi kunde hitta tillbaka till varandra på riktigt igen, och inte försöka bossa över varandra. Vi är ju faktiskt två vuxna människor.

Skulle ju kunna göra switch redan nu tillochmed.. men nje .. gjorde precis en runda och de behövs inte.

Min primadonna.. Saknar henne med.. men de e så svårt när båda jobbar. Men vi har bestämt alla hopa att vi ska ta igen allt när det rullar in pengar. Hennes birthday, Jans birthday, midsommar , tallinn ja allt. på en o samma gång :) de ni .. De blir Alla tiders fyllekalas!

Over and out bitches!


Forts'ttning på midsommar

Ja hej hej!"

Skjutsade ut Älskling och Magnus till Ås, stannade där en stund för att käka. Vårrullar och potatissallad. :)) Brakade sönder en helt värdelös halvtrasig stol gjorde jag med :)) haha. jo jag är nykter. bara klantig.
Ja och vilken tur jag har, mina absouta "favoriter" e där.... ELLER INTE...
Ms L- Vilken f***a! Rödtått! USCH!
Ms S-Falsk Bi**h! USSCH!
Ms E- HERREGUD ! USCH!
Plus deras bihang. typiska "tjej" tjejer som snackar skit om sina nära, och sedan inte har någe annat i huvvet än sågspån. Falska små lud*r. Det är verkligen med avsky jag berättar om dom i min Kära blogg. Fy fasiken hujedahmej säger ja bara. Kan man vara så korkad?
Visst har väl en annan  lagt nå dumma ord om någon men jag kan stå för det med. PLus att det är inte med nöje man sitter å snackar. Fel att vara raka och ärliga. Därför jag kan umgås bättre med killar. Mer rakt på sakt liksom. inge krusandes hit å dit utan pang på!

Visst självklart har jag mina damer, ni vet vilka ni e och jag älskar er!!!!!!

Ne nu ska ja börja jobba!
OVER AND OUT BITCHES!

Glad Midsommar!

Ja glad midsommar på er alla, jag ska istället spendera hela midsommarhelgen på jobbet. De ni!
Ikväll är det egentligen fest i Ås, åhh.. det var typ ett år sedan man träffade alla. :S Men men. ska dit snart o säga hej, men först måste jag käka någe.!
Skulle ha sålt moppen igår, då den tjorva och jag smsa detta till han, men sen fick vi till den , ne då hade han tittat på en massa anant, skulle höra av sig idag. Ja men då ska han höra av sig efter helgen istället!?!? Någon som vill köpa EU-moppe!!??!?!?!??!    7500:-  

Mia Och Marwin: Vi måste ta en egen resa till Ullared i framtiden jue :) Å så jävla avundsjuk. Bättre än dollar åsså jue.. varit där en gång men en gång är för lite!!

Saknar er alla!

OVER AND OUT BITCHES!

4 hours to go

Ja jag måste sätta mig här en stund till och sortera alla händelser inatt. haha. Det är inte så farligt som det låter, men det luktar så farligt som det llåter. Men det är väl normalt .

Ja Mia, den galloperade. :)  Ha så kul på Ullared. tänk på mig när du går där bland klläder, skor o fan vet allt :)

Ja om typ 5.5 timme har jag varit rökfri i 48 timmar. Känns ju nice de. fast nu verkar det som om att alla som ja möter röker, eller att alla ja ser på tv röker. haha. Ciggaretten förföljer mig.


En liten lista.
 -13/6 Blev jag godkänd i psykiatrin
-16/6 rökte jag mina sista bloss
-18/6 får jag förhoppningsvis sålt något
-5/9 fyller ja 20 år
29/9 har jag och Christer varit förlovade i 2 år
5/10 har jag haft mitt körkort i 2 år
29/12 har jag och Christer varit 2 i 3 år


Ja jag återkommer väl under morgondagen eller ja under dagen. haha.

OVER AND OUT BITCHES


@ work again

Ja då sitter ja på jobbet igen. skönt att ha något att göra, lite stökigt bara att lyckas vända på dygnet på rätt sätt.  Men det kommer väl.

Älskling lagade gooo mat ikväll. Isterband, stuvad potatis och rödbetor :) Mumma :) Blir det till lunch imorgon med ;:)

Imorgon blire nog ugnsbakad falukorv, om inte min kära mor bjur på mat :D

Over and out bithces!

Day 2

Ja nu har de gått typ 33 timmar sedan jag rökte senast. Jag håller på att tappa förståndet, sover bort röksugetså jag har inte direkt någon fritid. :S
Jag tror att älskling har fuskat !!

Men nu ska ja ta å duscha sedan äta sedan iväg på jobbet igen!

det kryper i kroppen..

Ja då var det snart tisdag morgon och ännu ett nattpass avklarat.!

Igår morse åkte vi till Ånge för att bes. bilen. Det gick ju öhhh bra? 9 st 2:or. Men om Christer sa, det är bara lite kvällsjobb.
Som sagt så kryper det i kroppen på mig. Beslutade igår kl.09,00 att detta är våra sista cigg. Så ja.. .. . Men fuskade dock med att dela på en liten fimp kl. 14. haha. fick 1 bloss var. Men som sagt om vi räknar bort det så har jag snart varit rökfri i 24 timmar. Ja ja. det är 6 timmar kvar men snart så :)) Shit. de är jäättte drygt men jag måste. Det är inte bra samt att det sparar oss en tredjedel av vårat samlade niktoniknköp.

Shit. Titta ut genom fönstret nu och vad fick ja se? Ett rådjur som kom galopperandes. Stannade till, titta sig omkring och galopperade iväg . Haha.

Å nu måste jag göra iordning kaffekannorna, Gå en runda, samla ihop soppåsarna. Sedan ska jag Gå ner med soporna, hämta tidningarna, dela ut dom uppe och nere, gå en runda, medicin tajm, och sedan starta grötkastrullen och kaffekannorna. Sedan invänta morgonpersonalen.

Ja men vi höres då!

OVER AND OUT BITCHES!

Ja må huuu leva

Grattis min Stjärna  på din 21 års dag!!






Skulle ju egentligen komma å knacka på din dörr tidigt i morse men du skulle ju jobba. :( Så då får present och firande vänta tills du fått ihop lite stålar :) Älskar dej mest, även fast du mestadels nufördtiden e små pjutt!


  • Tjälaknul. potatisgratäng och sås igår var lyckat!
  • Skulle egentligen på stan me momma idag, men hon ringde och avbokade. Blir mat där ikväll istället.
  • Måste ringa tant å säga att ja inte kan komma å hjälpa henne ikväll.



Bra MIA bra!

Ja MIA de e bra du följer mina råd ibland :) haha!

Ja jag ska ävl försöka tvinga mig själv in i duschen för att sedan åka iväg och låna bok. Och kanske stan med momma :)) Men måste även lägga iin knulen i en lag i kylen. Köpa potatis och grädde och lök och göra potatisgratäng. :S Hur ska ja hinna med allt?

OVER AND OUT BITCHES!        
                                                      Min andra hälft och hennes Marwin

Kul besök

-Ja igår försökte både mamma och mormor lura mig att det inte var mormor som mamma skulle ha med sig idag när hon skulle komma på besök. Bestämde tid, klockan 16. Men så ringer hon kvart i elva å berättar att vi måste ändra tiden till halv tolv?! Shit. panikstäd, å så plinga de på dörrn å visst vare mormor :)) Superglad!
Mormor har vare hos mig hela dagen, jag har bjudit på lunch, vi har städat balkongen, tvättat och strukit kläder och såklart spelat spel på datan -. :)

-GODKÄND I PSYKIATRIN! JIPPIE MEJ! Hade egentligen vela haft ett VG men jag satsade inte så stort nu dom sista veckorna på de utan bara G. Men jag vet ju att jag kan mer, och ja , de kan ju resultera att ja läser någon fortsättning på psykiatrin iframtiden!

-Imorgon ska ja in på stan och låna bok till omvårdnaden. Sen starta me den så fort de bara går :) tror fan ja ska göra vårdpedagogoiken i helgen så ja kan visa upp och kanske kan få bedömt via lernia på en gång :) )) Så ja slipper vänta på kursstart, liber har inte ens den kursen än och det kan ju som sagt dröööja ett tag.

-Sedan staden med mormor och ev. Malin och Kevin om dem e vakna vill säga :))

-På kvällningen blire tjälaknul, potatisgratäng och TANT sås. Samt vin . Jag . Jea. Lover och tsse Bäby. Och självklart de tre små odågorna. :)) hahaA! De ska bli nice.

-Älskling är som vanligt på torsdagar på TUTT-TORSDAG på G3. Får han väl :) haha. Ne men de enda som e drygt e att jag har varit hemma så länge och för det mesta helt själv. Ville som ha sällskap nu ju. Speciellt med tanke på att jag kliver på schemat ( för hela sommaren) på måndag redan.. så .. ja.. VIlle ha lite Seytime me beybe. Och ne de innebär inte att vi ska skeda hela tin utan lite Together time!

Ne nu ska ja ta å lyssna på Jerry Leee, my friend. Och typ plocka rätt i köket.. Och typ ta in tvätten .. och typ ja ?! haha!

OVER AND OUT BITCHES!              
                                                              MIN FRU OCH HENNES JAN

Ingen kan älska som vi

Va hon så fräsch? Du, hon va såå fräsch! <--Johnny och Mackan.

Haha. Ja nu laddar ja musik från filmen Ingen kan älska som vi.. Helt underbart!!!

Onsdag 11/6-08

Jaha en ny dag och ny tag förhoppningsvis. Måste ringa den där webläraren och komma under fund me hur jag ska göra. Måste skicka in psykiatrin idag. Måste städa som en idiot och tvätta för den delen.

Synd bara att det inte är så där super bra väder längre.. tvätten torkade så himla fort på ballen. Men men..

Önskar att det besöket som kommer med mor imorgon e någon långväga. visst vore de roligt om tex. Elisabeth kom å hälsade på,men ännu roligare om tex. Mia kom eller mormor eller Jenny eller ja. Har mina aningar att det kan vara Helena. men ja trorinte det. Jag tror det e nån härifrån.

På måndag klockan 8 ska vi besiktiga audin, JA DEN FUNKAR NU :)) Så strax efter klockan 6 på måndag morgon drar vi till ÅNGE bilprovning :) Då det inte fanns tider nå närmare förrens i mitten på juli och sååååå länge orkar vi inte vänta. Eller vi kan inte vänta så länge, för då blir det ombes och körförbud på toyotan och jag har inte lust att spendera pengar på den.

Ihelgen blir det antagligen vin och tjälaknul me Tant. Hon har väntat en hel vecka så .. inte för att jag känner mig speciellt peppad men..

Önskar även en till sak.. Att MIA OCH MARWIN kom hit å hälsade på. Tyvärr så dröjer det nog ett tag, för nästa vecka ska dom shoppa ;) Och sedan blir det väl antagligen dop i Augusti och då åker ju jag ner. Men ev. sept. på 20 års festen.

Ne nu blire te å göra klart psykiatrin! Ha de mina vänner!!

Och jessica sluta vara så sur. Och jo du har varit sur för det mesta den senaste tiden. .. . .. .... ... . Men som sagt så älskar jag dej ändå!

PUSS

OVER AND OUT

hihi lite för mig ::S

INFO:
 I mellannamn? - Linda och Sofie
 Vart bor du? - På skönön
Trivs du där? - Ja de tror ja nog :)
 Brukar du läsa horoskop? - Nån gång
 Har du körkort? - Jajjemän!
Favoritdjur? - Hundar, snarare min hund GUCCI
Vad spenderar du dina pengar på? - Massa onödigt.
 Festar du? - Du de ordet var det längesen ja hörde. :S
Brukar du bli för full? - De har hänt nån gång ja.. :S
Antal kuddar i sängen? -2
Kan du baka bullar? - Såklaart ja kan!
Bläck eller blyerts? - BLÄCK
Mc donald's eller burger king? - Smakar ju micro oavsett
 Är du allergisk mot något? - ja katter
Äger du ett busskort? - Ja men inga resor på.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön och blå och gul.
Hur ser du ut idag? - Förjävligt.
Nästa mål i ditt liv? - Blå klar me skolan
 Vad såg du senast på tv? - Nanny
Hur svarar du i mobilen? - JO.
Vem ringde dig senast? - Älskling
 Vad sa den som ringde? - Att bilen funkar
Antal timmar sömn inatt? - För många som vanligt.
Sov du ensam? - Nej, älskling med

SENASTE PERSON SOM:
 Sov i din säng: Jag själv. och älskling och antagligen Gucci
Såg dig gråta: Älskling
Fick dig att gråta: ?.
Du gick på bio med: Älskling men de valängesen
Du gick på stan med: Yoshi
Skällde på dig: Älskling :S haha
Skickade ett e-mail till dig: Nå reklam
HAR DU NÅGONSIN:
 Sagt "jag älskar dig" och menat det? - Skulle aldrig säga dt utan att mena det.
Bråkat med ditt husdjur? - Jo vars.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa edag? - Ja typ.
Tar du droger? - NEVER
Vad är du mest rädd för? - att förlora någon ja älskar
Vilka kläder sover du i? - Födelsedräkten
Vart vill du gifta dig? - På Frösön?
Vad hatar du verkligen? - Många saker.
Har du varit kär? - Mm <3
Kör du bil? - Ja varje dag
Har du ett jobb? - Ja.
 Gillar du att ha folk omkring dig? - Inte alltid

STUFF:
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - De har ja nog
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Ja störiga
Vill du gifta dig? - Ja.
Vill du ha barn? - Ja.

FAVORIT:
 Rum i huset? - Har bara ett rum så....
Typ av musik? - Allt.
Månad? - September :)

HAR DU UNDER DE SENASTE 48 TIMMARNA:
 Gråtit? - Ja.
Köpt någonting? - Ja.
Varit sjuk? - Ja.
Sjungit? - Ja.
Sagt "jag älskar dig"? - Ja till min mamma, mormor och älskling och YOSHI
Velat säga till några att du älskar dem? - ne de tror ja inte
Träffat nån ny person? - ja
Saknat någon? - JA, älskling och Mia och Yoshi
Kramat någon? - Ja, min älskling och Gucci
Pussat någon? - Ja, min älskling och Gucci
Haft sex med någon? - va e de?

FÖRSTA:
Första bästa kompis: Mia
Första jobb: servitris
Första inhandlade skiva: Säkert Arvingarna
Första riktiga förälskelse: ?!!!!!!!
Första begravning?: pappa
Första piercing/tatuering: Tungan/benet

SENASTE:
 Låt du hörde: marie marie
 Film du såg: Confessions of an Iceman part 1
Sak du stal: ?
Människa du slog: Äslkling
Stora Bussresan : Säkert med dagis
Långa samtal: Mia, Malin och Mormor

testa ... kul ..

1.Sätt din musik på blanda 2.Klicka på nästa knappen efter varje fråga 3.Använd Sångtitlen som svar på frågan 4.FUSKA INTE

1.Hur mår du idag? Im a wild one.
2.Kommer du komma långt i livet?Ska vi gå hem till dig
3.Hur ser dina vänner dej?Tusen och en natt
 . 4.Kommer du gifta dej? Jolene
. 5.Vad är ditt livs themesong?Shes like the wind
 . 6.Vad är ditt livs historia? Have you waited long
. 7.Hur är skolan för dej? Crazt little thing called love
. 8.Hur kan du komma framåt i livet?Welcome to my life
. 9.Hur kommer imorgon vara? Kannibaler
. 10.Vad är det bästa med dina vänner? Rullar fram
 11.Vad finns i lager för nästa vecka? Im a revenant
. 12.Vilken sång beskriver dej bäst? Fernando
. 13.Hur är det med ditt liv? Respect
. 14.Vilken låt ska spelas på din begravning? Give me a reason
 15.Hur ser världen på dej? I wonder why
. 16.Kommer du att ha ett lyckligt liv? Superhero
. 17.Vad tycker dina vänner om dej? marie, marie
. 18.Vilken låt beskriver den du är attraherad av? Jeanis coming back
 19.Vad skulle du vilja säga till nästa generation? On a night like this
 20.Har du en djup och mörk hemlighet?step by step
. 21.Brukar folk i hemlighet fantisera om dej? Whos cheatin who??
. 22.Hur kan jag göra mej själv glad?Big brother 2004
. 23.Kommer jag nånsin ha barn? Kissy kissy
. 24. Vad är några tips till mej? Vän till en vän
25.Hur kommer jag bli igenkänd? Kärleken är inte blind

Rain rain rain

MEN jag klagar inte. För regnet behövdes nu .. det har inte regnat på ja jag vet inte hur länge..
Klev ut p balkongen, å andades in underbar sommarluft, rent och fräscht och piggt. Det fick mig att le :) Haha!


Jag och älsklingen har tittat på Arn. DEn var jättebra, längtar tills fortsättningen kommer.!

Imorgon är det full dag. Möte kl. 9, SKolan kl.10-12. Info träff på jobbet mellan 13-16. Och sedan ev, träffa Jeanette. Huu.. ja kommer somna fint imorgon :)

På fredag fyller min gumma 21 ! :))
Då skulle även min far fyllt 51, om han levat.

På Måndag fyller Max år , då ska vi dit å gratta!

På Måndag kväll går jag på första passet i sommar. Shit :) Jobbar nästan varenda helg! Men de e cash som sagt!

Måste skicka in uppg. i psykiatri imorgon så ja kan börja med de andra.

ANNA MARIA SÄTT IN LITE BILDER NU DÅ SEN BRÖLLOPET SÅ MAN FÅR SE!!  NYFIKEN!

Söndag 8/6-08

Ja jag tänkte ge mej på ett urlångt inlägg nu igen, medans diskmaskinen puttrar och älsklingen vägrar ringa.

OM en dag är det exakt två år sedan jag tog studenten . alltså 9/6-06 :) En helt underbar dag.

-Jag orkade verkligen inte åka in på stan och titta på alla studenterna i torsdags, mest för att jag jobbade till halv fem och dels för att det inte är kul längre då det bara är mestadels småungar som e där och inte studenterna.

Är typ jättearg på mammas kusin veronica för hon inte har hört av sig angående hennes bröllop som för den delen var igår. F****!

H
ar fått schemat nu inför sommaren och det är helt okej. Jag kommer nog att överleva om man säger så. Med tanke på att jag ska jobba natt så jobbar man inte lika många dagar eller ja nätter. Så i juni jobbar jag 10 lr 11 nätter. i Juli 16 nätter och i Augusti 6 nätter (än så länge). Så någon gång under slutet på juli ska ja söka nattjobb på annat håll!! Så man kan få en fast tjänst!

Är väldigt trött nuförtiden, kan som sagt somna sittandes på toaletten om de e så. Haha. känns inge vidare men men.

Hoppas att min klänning som jag beställt kommer snart. Den skulle ha kommit i veckan men inte!!! FAN! Men jag ska ju inte ha den förren i september så men ändå . . .

Bara därför ska ja sätta mig och surfa lite på Ellos tror ja. Fick hem en asfin kofta därifrån i onsdags :))


OVER ADN OUT

sommar

Ja egentligen så orkra ja inte skriva här men okej då..
Ja jag har jobbat hela veckan, igår va ja chaufför, idag har jag inte hunnit med så mycket då jag precis klivit upp typ. Ska väll till å göra en massa snart.
Har börja blive så himla trött på sistone, kan somna ståendes om de e så. . :S

Men men.. Skriver mer sen, OVER AND OYT!"

usch

usch vad arg jag blir nu! Väldigt moget att inte våga stå för de man tycker utan kommentera anonymt.

Du som skrivit detta har inte en aning om varför vi hade henne. Inte en jävla susning. Och om du nu vet så mycket om detta varför säger du det då inte till henne rakt ut`? Jag har mina aningar på vem det kan va. Och då tycker jag att denne kan ta det med henne och inte på MIN blogg.

Om jag lånar en hund, och ägaren till den har min hund  över en natt , va i helvete spelar de för roll? 

Nu får de fan vara bra!

om det är den ja tror de e så har jag inget emot denna. men varför i hela helvete ta de på min blogg? Och för den delen, va har du med hennes liv och hund att göra??!?

Thindra

Ja då har man jobbat två nätter på raken , gick smärtfritt må ja säga :))
Gick inte hem direkt när personalen kom idag utan stannade kvar och myste på balkongen i solen. Gick hem 07.10. KOm hem . öppnade sovrumsdörren å går rätt in i en vägg utav värme. Där log christer och Jeanettes lilla valp Thindra. Vi bytlånades under natten :) Christer e kär :) Tog ut henne på en morgon pink och nu in igen. :) La henne hos christer igen för ja ska försöka plugga lite!!

Ja sommar o sol, koskit i hagen. Det doftar av kaprifol, Och man får inte ont i magen. haha :))

Längesen..

Ja de var ju några dagar sedan nu .. men ja vad har jag haft för mig då?

Motormässan- den sög.
Togga 30 år- skitkul . Clownen och hästen rocka, samt braket som blev när de tre 30 åriga gubbarna brakade igenom soffan. :)¨Han fick även en Fågel som heter Derby- ( Han hatar clowner, hästar, dvärgar och fåglar. han tycke dom e läskig.)
Var hos Veronica igår och var med henne o Cev hela dan. Sedan hem te Jeanette och busa me henne å Vovvarna :))

Ikväll ska jag jobba, alltså inatt . såjag börjar om 2 timmar, tänkte dock vara där runt halv istället. så om 1,5 timme. Precis urkommen ur duschen. Usch va svalkande det var, vi har ju otroligt vackert väder å varmt så jag vet inte vad.. men men. man ska inte klaga.. har dock INTE badat ännu i sjön. :) Det dröjer nog Lääääääänge :)
Jag tar med mig lite pyssel, broderier, stickningar och korsord samt psykiatri uppgifterna :)) Det blir ju lätt att man blir sittandes en stund när det inte på natten händer speciellt mucket.

Imorgon blire natt igen. :) Tänkte jag skulle hinna klart med broderiet till mormor, samt det som e till en annan liten fis. :);)

laddar upp lite bilder..



Blandad kompott från mitten på april tills nu :)


RSS 2.0