NY BLOGG

Jag har bestämt mig för att testa en ny bloggdomän, besök mig på :

http://detendalediga.blogspot.com/

Morning

God morgon därute!
sitter här och lyssnar på nån MetalCover Skiva.. hmm. Den e ganska bra faktiskt..
Igår var det fullt upp , fullt hus här. :) hehe. Idag ska de nog bli lite lugnare då jag ska plugga.

Å ingen snö idag heller, å tur var väl de :) hehe!
Ne nu ska ja ta å göra nå annat ja :)

Torsdag

Godmorgon världen! Sovit gott? inte jag, har vaknat å kutat på toaletten typ 3 ggr inatt. så jäkla drygt..

Idag kommer hyresvärden hit o ska inspektera våran renvering, vi är ju inte klara men när man ligge rute med 4500 spänn så vill man gärna ha igen dom.. men känner ja dom rätt och med min sedvanliga tur så kommer de väl krångla..

Så idag blire te å städa lite extra. .. Sedan tänkte jag låna en kratta av ngn?! å kratta ute på "min" gräsmatta å göra fint inför vintern....

Ne uppdaterar senare!

****************************************************************************
Uppdatering kl. 13,26
Så nu är det städat och redo för inspektion av tapeterna.. Men han e sen..

Sandra och Tony är på väg hit för att komma å hälsa på, se hur vi har det och dricka kaffe ..

Ne nu ska ja ta å tina lite bullar.

*******************************************************************
Uppdatera kl 14,29
Nu har Sandra och Tony varit här, kul att ses. Det var så himla längesen. Gumman min :) Vi må ha glidit ifrån varandra, men det verkar lovande nu jue :) hehe. Jag vet att du läser Sandra :) hihi :)

Snart kommer Tant hit med hela dagiset höll ja på å säga.. haha. Ne men henes MAx å ev. hans kompis LInus.- Men de gör väl inge..
Å tina e på väg hit från krokom med.. Kul med besök..
Å besiktigat lägenheten har vi hunnit med också. det såg bra ut. så snart rullar det in lite stålar :)

Ne nu ska ja ta å ringa lite samtal .
Hje!

*********************************'''*************************
Uppdatering kl.18,33

Ja då har man bjudit flickorna på middag, Tant å Tina fick smaka på kebabgryta med ris. :)
Kul med besök.. Mina flickor de!
Nu är jag proppmätt för ja åt lite för mkt, men de gör nog fan inge, har bara druckit kaffe idag typ å så åt ja en skål med flingor i morse..

Älski är å gör något med laget.. Suck.. tråkigt att vara ensam.. Men men..
Imorrn tänkte jag, hör å häpna, göra klart vårdpedagogiken samt skicka in papprerna om de två sista kurserna. !


*****************************************************************
Uppdatera kl. 22,41

Ja då sitter man här. har haft ytterligare besök.. tant å malin...
Nu sitter ja här å sjunger för mig själv :) hhe.. Har blivit ändrade planer inför helgen som de verkar.. Ja å jessica skulle egentligen måla men de blir de inte sörru för hennes fader kommer å stannar typ en vecka,.
så ja får väl måla själv.

Känner ja måste åka till dalarna snart.. Dock så vägrar ja åka tåg och buss. Ja skulle kunna ta bussen men då måste ngn hämta mig i Mora, MIA!??

Tant diskade hon här idahg, hehe. Du e så¨å söt du..

Ne nu ska ja ta å gå å lägga mig så man orkar plugga imorrn.!



Onsdag

Ja solen skiner då iaf :) Jag känner mig riktigt duktig jag med tanke på att jag inte tagit ett endaste fjuttigt bloss sen i fredags kväll. :) snart en hel jävla vecka :D Men det vore gott med ett glas vin och en cigg :D

Idag ska ja plugga jävlar i mig. :) Å typ städa ,.)

Jag uppdaterear senare


**************************************************************************
kl.15,12


HAr lånat ut dammsugaren till Tant för hennes har ballat ur.
Satte mig här en snabbsväng, har startat en diskmaskin nu.. Det är tokmyche disk.....
Hade faktiskt tänkt att idag eller rättare sagt inatt när Älski kommer hem så ska han få komma hem till ett hem utan ren tvätt som ligger överallt å en massa skit bara. Hehe. KOmmer bli drykt med tanke på att jag typ sträckt ryggen,... :S

Ne uppdaterar senare

Tisdag, SUCK!

Vaknade av att min kära mormor ringer, kl. 06,25, och frågar vad jag ville?! ÖH?! Jag sover, då hade hon tittat fel, det var Emil som smsat henne. Men dessvärre så hade han smsat henne för att hon skulle ringa mig. SUCK. Moppen stulen suck! Jaha, bara att kliva upp å polisanmäla å ringa försäkringsbolaget. .........................

Har precis lagt på mitt 50 min långa samtal med min älskade Jessica :) Vi pratade allt möjligt , skönt att få prata lite sånt å :) Gratis åsså eftersom vi båda ringer med Comhem, sen kan man ju verka lat då vi bor vägg i vägg alltså ca 0,9 meter mellan ytterdörrarna :) haha. Men så är det ju ibland. :)

Vi ska ju som sagt leka konstnärer i helgen, ska bli skitkul :)

såklart hade fröken köpt ny mobil , å vad blev inte jag då om inte JÄTTEKÄR. Så den måste Faktiskt flytta in hos mig :) Ska flörta lite extra med Älski .. hihi :)

Blir ingen utbildning inom Fackets Grunder, då jag för det första inte har råd och för det andra inte har lust efter morgonens upptäckter.

Ne nu ska ja ta å surfa runt lite.. leta fram lite motiv som jag ska måla :) Planera lite inför julbak, gardinval och sådant inför julen och sedan peppa mig själv inför mötet!

Hej då!

Ja jag glömde visst

berätta att i fredags kväll tog jag mitt sista bloss! De ni! Nu har det alltså gått ca 3 dygn , i lungorna känns det fan som att ja rökt 2 paket idag, fast än att ja inte rökt alls.   å en sak ska ni veta, om ja ens tar ett bloss till å tant eller janne ser det så blir ja skyldig 2000 spänn. For the rest of my life liksom.

Ja å älski har tittat på El Orfanato tror ja den hette på spanska. barnhemmet, Älski e lite rädd för skräckisar, Min stora starka nallebjörn, haha. Men den var inte skräckis-skräckis utan mer att man fick fundera å lite läskigt så klart men absolut inte som typ THE GRUDGE, för den var verkligen äckli.. jaja. Ska försöka tvinga honom till att se den andra skräckisen, som ja nu inte kommer ihåg namnet på men men.

Sova nu. mkt att göra imorgon! hej å hå.

Måndag

Ja då var det måndag igen då. snart tisdag. suck suck suck,.

Idag har det varit lugnt, gick in å fikade hos tant imorse å sedan åkte vi i samband med att christer åkte på jobbet, till fresks rusta å jysk, i hoppet om att hitta billiga och snygga tapeter till tants vardagsrum.. hittade dock inga.

Sedan hem å Jessica & Janne bjöd in mig på fika, satt å surra, bestämde att i helgen ska jag o Jessica leka konstnärer :) Ska bli roligt. :)  Sedan in till Tant där det bjöds på lite middag. PAsta med ost och skinksås, var riktigt gott faktistk. :)

Sedan kom lillebror hit o hälsade på , längesen nu. Roligt roligt, spelade monopol o den lilla saten fuskade väl som vanligt :) Sedan har tant och max varit här ikväll å fikat o busat .. Nu ska ja köra hem lillebror och sedan hem å laga matlådor till Älski sedan sova.

Ska iväg på ett bra möte imorrn, håller tummarna!

Grattis!

Grattis min älskade Zophie till bebisen! Nu har lilla Alicia kommit till världen!

Ny vecka nya tag

Jaha fick då reda på att jag ska på den där kursen å den börjar på Onsdag morgon kl 09,30.. SUCK! Egentligen har ja fan inte råd men ja vill ju som gärna :)

Ja helgen har varit lugn å så.

Orkar inte skricva nåmer!

?

Kan ärligt säga att vissa stunder så vill jag verkligen flytta till La Grängos. Men samtidigt så vill jag bara bo här.
Saknar Mia o Marwin så de gör ont. Anna-karin. mormor & morfar. farfar å alla de andra. åhh..

jävlar dej mia om du inte kommer som du lovat . Nu har ja fan väntat länge. !

uppdatering

Städat har jag, nästan översvämmat hela badrummet. Mår kräkis.

Lördag

Grattis Tina på 21årsdagen!  Ses imorgon!

Ja jag har ju börjat med mitt projekt "kontorsröjning" åter igen, å nu går det riktigt bra :) Tror att de bara handlar om att ja inte e ensam hemma, för nu e ju Älski osso hemma :)

Skrivbordet är rent å fräscht, har dragit ut en massa skräp och en stor kartong som ja ska plocka ur å sortera upp :)

Sedan blire till å få bort allt från köksbordet :) haha. Det kan ju ta sin lilla stund :)

Uppdaterar senare!

God Morgon Världen

Ja god morgon, har väl vaknat av och an här på morgonsidan men klev inte upp förren för en halvtimme sedan.

jessica ringde å frågade om ja å älski ville följa med på stan, de ville vi men när vi tittat saldot på kontot så sprack allt. ja det var ju roligt säger ja bara. SUCK:....

Så de blir till att vara hemma å städa, vilket kanske e bra men hallå 2 veckor kvar till löning.

Uppdatering kommer sen.

KOrvstroganoff o ris

Ja det är vad som står å puttrar på min spis just nu. Ni kanske tycker det är konstigt att ja lagar mat nu men de ska ni veta mina vänner att min Älski slutar ju inte förren kl-.22 så då blir det sen, väldigt sen middag. Men så ere sörrni..

Gjorde ett desperat försök med att sätta upp en sänglampa ovanför gästsängen, gick inte alls så de får älski hjälpa mig med.

Får se om vi åker till Tina imorgon eller om vi sparar det tills söndag. Känns som om man vill få det fint å färdigt här hemma först. Hoppas Älski hjälper till imorrn :) Så då kanske man får upp allt på väggarna, förutom spegeln, eller snarare numera spegelramen , som ska kläs i tyg så det blir en stor tavla istället. Har dock inte något fint tyg, vet inte vad ja vill ha där heller så de får mammsi hjälpa mig med.

Men; ljuslyktor, tavlor, tavellisthyllorna?, afrikamaskerna, kökslampan? haha :) Ja de låter lite men de e många ljuslyktor förstår ni :) hih! 

Undrar när man får mattan bytt? undrar när man får tapetserat i hallen o trappen. Skulle vara roligt att få det gjort innan ja ska ha ljusparty...  Måste ju beställa besiktning av lägenheten osså.. Så m an får igen pengarna menar ja..

men ha de!

Boring

Ja jag sitter här på arslet å kommer mig fan inte för att göra ett skit. Så himla less bara.
Det enda ja vet är att jag snart ska börja med maten till Älski men det kan jag vänta med typ en halvtimme för det tar inte längre än så... Fan ja har tagit ut ännu mer skit från kontoret, å fortfarande finns de lite till. Ja blir galen snart. Men ja kommer mig inte direkt för att stoppa in skiten igen. å sortera upp de.. suck..

Fredag

Ja då var det fredag, vilket innebär suck suck suck. Då jag faktiskt tänkte bli klar med hemmet idag. mäta ut vart ramen ska vara, hänga upp lite saker.. Städa klart... Och definitivt plugga färdigt vårdpedagogiken. Men det jag hatar med just denna fredag är att Älski jobbar kväll idag igen. SUCK!

3 getingar lyckades smita in när man passade på att ha balkongdörren öppen.. suck.. å stor e dom osså...

Ne nu ska ja fan göra nå annat än å sitta här.!

rubrik?

sitter här med en bit microuppvärmd tigerkaka och en mugg med mjölkk :)

Egentligen borde jag ta på mig skorna å jackan å mössan å halsdukl å vantar å helst långjalingar å gå ut med hunden, men det får vänta ett litet ögonblick.

Jobbet ringde igår, jag ska jobba då ja egentligen ska bort på utbildning så nu måste ja omboka utbildningen, hoppas den blir snarT! Men alltså 2 nätter på en hel månad är inte riktigt bra om man ska överleva.

Men förhoppningsvis löser sig det med jobb.. håller tummarna!

idag hade jag faktiskt tänkt att slutföra kontoret och även plocka in all jävla tvätt och tvätta allt som är kvar! :)

Vill ha pengar nu!

...

Var tvungen att sätta mig här för annars somnar ja i soffan :( menmen!

Blir så sugen på att måla nån fin tavla, har ju några omålade canvas-dukar. Men så tappar ja fantasin igen.. suck.. måste köpa färg osså ..

Torsdag?

Ja jag har inte riktigt listat ut vilken dag det är i dag.. haha lite nyvaken, men ja tror det är Torsdag, rätta mig om ja har fel.

Vaknade för 20 min sen piss-väder ute idag igen :( Idag ska ja fortsätta med mitt städande... :)

Ska sätta mig å kika runt lite på olika sidor , se om ja blir inspirerad till att göra nå mer här hemma :) hehe. :)

"Jannes Allservice" eller ja Janne kom å hjälpte mig å sätta upp stängerna å magnetlisten igår :)Tack Jan! O han hade ju med sig ett riktigt mongo som bara satt å gapa å var dryg. haha Ne men de e mitt Mongo de, Jessica :)

Jobb jag vill jobba....

Besök i bloggen!

Janne håller på att hjälpa Emma med någon magnetremsa i köket och jag är här och invaderar hennes blogg... thihihi
Ja, annars har min dag gått bra:) Slutade 12 idag och skönt var väl de, har ännu ingen aning om vad det är för dag idag '*suck*
Men men vad gör det?

Ja, mer än så här finns inte att säga, så jag överlämnar tillbaka bloggen till Emma utan karl:)
//Gavold


Va duktig jag e ;)

Ja mamma kom hit för att dricka kaffe o hjälpa mig sätta upp några stänger i köket. Hmm, det blev middag, kaffe, tvätt å städ istället. Hon e snäll mamma men de ständiga gnället... jaja.. Ja e glad jag har na!

Kontors-röjningen går framåt, sakta men säkert... Men självklart så gick lampan i taket och i fönstret så nu e de bara skenet från dataskärmen som lyser upp å de e inte spec. myche... Så ja får fortsätta imorgon. SUCK.

Har gått igenom en del papper o skit, fan mycke å slänga. E uppe i en hel pappkasse snart :S
Gick även ut med soporna i samma veva som mamma skulle åka hem, suck säger ja, första gången ja satt min fot i soprummet. Slå sönder kartonger å sortera om oredan så de inte blev nå fel. suck. ne nu blire sopsortering här hemma ordentligt!!! Ska klura ut bara hur jag på bästa sätt får till olika behållare under diskbänken.

Önskar ja hade ork, tid å lust att scrappa alla mina lösa foton som ja har liggandes, det är säkert 400 kort. Men ja orkar fan inte,. HAr inte råd heller,. SÅ nu ere jag som köper nå billiga MEN snygga fotoalbum å sorterar in korten i.
Om man köper; ett för fest kort, ett för familj o släkt, ett för ego bilder ( ja de e många sånna ), ett för vänner å ett för ja hemmet? dom har säkert fina på ö&b eller ixo house. det kan ja kosta på mig :)

Ne nu ska ja fortsätta sortera papper å påsar å helvete.

ha de!

Krämbulle med Plump

Ja jag sprang in till min Jessica å vi fikade å surrade . rätt som det var hade det gått en timme . haha..
Å sedan spelade vi ett parti plump. Riktigt kul var det! :)

O nu ska ja käka nåt lite smått å sedan forstsätta med kontoret.

God morgon Onsdag

Ja vädret e inte alls lika bra som gårdagen men så är det väl oftast..

Har ätit lunch nu, de blev resterna av den otroligt goda soppan :) duktig jag :)

Ska gå in till min jessica nu å fika, hon hade köpt varsin krämbulle :)

Men ha debra

Börjes Mustiga Älgfärssoppa

Ja jag lyckades ju titta på TV4 Nyhetsmorgon. :) MIna tremänningars pappa var med där, Börje :)

Jag blev så himla sugen på soppa så ja just nu står det å bubblar å fräser på spisen. Eftersom att älski jobbar sent så äter han när han kommer hem, plus att nu får både han å ja även god lunch imorgon :)

Ja de var väl allt ja hade å säga. Ha de!

Tigerkaka & kontorsröj

Ja jag skulle ju som sagt ta itu med kontoret idag , det har jag också, är dock inte klar ännu. Det var mer skit än ja trodde. Ja har alltid varit en "kan vara bra att ha" tjej så ja sparar på allt, tillochmed gamla kom ihåg lappar. suck.
Men iaf så kan man nästan se sängen under all bråte nu :)

har bakat tigerkaka även, i långpanna :) Den blev förhoppningsvis lika god som vanligt :)

Imorgon ska ja försöka peppa min sambo att vi ska hänga upp saker :) Då får man liksom mer bänkyta. :)
Det ultimata hade ju varit att ha micron uppe på nån vägg med typ. Som på frösön, där hade vi den uppepå kylen, men då var det så himla perfekt att uttaget satt där uppe :) sån tur har vi inte här. Suck.

Vill byta ut alla handtag på skåpen, för den delen så vill ja väl skicka iväg luckorna på lackering.
Undra när uno tänkte komma å byta mattan? Före jul tack!

Ne men om ja ska ta å plocka iordning lite fika å gå över till grannen :9

En liten lista Som ja stal från Sofie :)

BRUKAR DU:
 Peta dig i näsan: Har nog hänt ja
Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: Jo det lyckas jag klämma in var & varannan dag
Skrika: När det behövs.
Sova: Ja
Ha ångest: Händer ibland
Skada dig själv med flit: Nej
 Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Ne.
Drömma mardrömmar: Jo de gör man ju, typ varje natt sedan ja flytta till torvalla :O
Ta droger: Nej
 Försöka vara annorlunda: annorlunda mot min älski möligtvis.
Klä dig i svart
: Ja. Oftast minst ett svart plagg om dagen.
Gå till kyrkan: Endast vid bröllop, dop eller begravning.
Gå i skolan: Pluggar distans. Men det är fridfullt med skola tycker ja.
Röka: Jo det är ju en av många laster man har.
Ha sex: Sex? hmm? :O Jo.
Ljuga: Det ska vara nå riktigt speciellt i så fall
Hata folk: Hata är ett starkt ord men ja tror ja hatar några vissa.
 Lita på folk: Ja , de närmaste.

VEM:

 Saknar du: Älski, Släkten i Dalarna o såklart mina vänner som bor längre bort.
Vill du döda: Ingen för tillfället.
Rörde dig sist: Gucci. Svansen hennes är som en oxpiska när hon börjar busa. :)
Vill du slå: Ingen just nu.
Kysste dig sist: Älski
Vill du kittla: Älski, för han blir så galen :) haha!
Kramade du sist: Gucci, måste kramas efter bus. :)
Vill du prata med: Ja ingen just nu, skönt med lugn o ro.
Skrek du på sist: Mest troligt Älski.
Vill du vara som: Som den jag är.
Sårade dig sist: Ja du ingen aning.
Vill du bli galet full med: haha, ehh. Ja du. Mia ä en kandidat, då de var längesen nu .
Gjorde dig riktigt glad senast: Jessica , för en timme sen, bara se henne gör mig glad :)
Fick du sms från senast: Tant
Ringde dig senast: Tant
Är snyggast på jorden: Mamma

HAR DU:
För många vänner: Nej lagomt många.
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej, eller jo. Jag e lite allergisk mot katter.
 Någon skada: Nej , fast om Älski får bestämma så är ja muppig. :)
Färgat håret: Jo då, rött, brunt, blont å lila :) Nästa blir svart :)
Brutit några ben: Nej!
Några piercings: Öronen ( 4 st), tungan. Har haft näsan, ögonbrunet, läppen å naveln men tog ut.
Egen dator: Ja, en laptop.  och en stationär
Bra självförtroende
: Hyffsat
Kysst någon: Ja älski mest :) haha.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej inte idag.
Varit kär: Ja!
Dumpat någon:
Ja!
Sagt att du hatar någon? Jo då dom orden har ploppat ut lite då å då..
Stulit någonting: Ja man var ju stökig tonåring, så jag har nog tillochmed åkt fast, på Willys.
Lämnat landet: Ja.
Tuttat eld på nått: Jo då.
Gjort något olagligt:Jo då , ovan skrivna bland annat....

HUR:
Går du: med benen?
Svarar du i telefonen: Hallå, ja de e emma
 Fördriver du tiden: Städa, tvätta, mysa, tv vänner.
Mycket pengar har du: Alldeles åt skogen för lite.
Tjänar du pengar: Vid jobbtillfällen.
Ofta diskar du: Jag diskar inte, det sköter min diskmaskin så bra åt mig :)
Ofta städar du: Ja varje dag, blir ju aldrig rent när man har ett hårbeklätt monster som tappar päls.
Många stör du dig på: många..
Ofta träffar du din familj:Ja varannan / var tredje dag.

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag är ju redan någe, jag är ju jag :) Å det bästa jag man kan vara :)
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Nej.
 Att folk tycker om dig: Jo de tror ja nog.
På ett liv efter detta: Helt klart ABSOLUT!
Att fiskar kan tänka: jo men dom glömmer nog lika snabbt. haha.
 Att du kommer leva länge: Ja de hoppas ja :) har så mycket ja vill se i världen så de hoppas ja verkligen :)

Sunshine

ja då har jag o Tant vare iväg på Coop en sväng. Hon skulle baka snickerskaka å jag var tvungen att köpa mig en liten påse cashew-nötter med olika kryddor :) GUD VA GOTT!

Älski har åkt på jobbet, hunden har blivit rastad  å jag ska väl till å äta lunch nu ja.
Färskpasta tortellini med ost och tomatsås :)


Ja o sen blire te å städa :) hih!

Tuesday is a RaindaY?

No no BIG no no. Solen skiner faktiskt, dock inte vindstilla men sol :)

Klev upp kl. 10.30, skönt med lite sovmorgon :) hih!   Blev ju som sagt lite sent igår, vi tittade på Mamma Mia ;:) Den var bra!

Blev tvungen att boka om mitt möte nu som ja egentligen skulle varit på idag, har inte råd. Det blev lite väl dyrt på det förra å ja har ju en viss budget för dem mötena. :( Men men. Ny tid bokad fred. den 24e. :)

En sak som är mkt rolig e att mina naglar har tagit fart igen å nu växer dom så de knakar :)

Christer står här å hänger... nyfiken liten jävel de där.. nu skalla han mig (?!)..

Ne nu blire frulle sen prommis me hunden! :)

Hej å hå!

Hallon & Björnbärskaka & Yatzy

Mumms säger ja bara. :) Jessica hade gjort hallon & björnbärspaj med vaniljssås :)
 Å så bidde det ett parti Yatzy, oövervinnerlig som vanligt ;)

Jag är som vanligt lite för snabb så jag läste inte riktigt messet Jessica hade skrivit, så de hade inte hänt någe :) Skönt!

Imorrn ska ja på möte kl. 13 sen ska ja nog fan terra jessica lite :) hehe! Å så försöka få till ordning i kontoret.:)

Funderar på å köpa ny micro eller ev. ställa den gamla på nån annan plats. Men vart i helvete då? haha. Ja ja. De e ju som de e nu . haha. hade ja inte haft bänkdiskmaskinen hade de väl inte vare nå problem, Men vem fan orkar diska för hanD?!

å ja vill ha jobb nu  ... ge mig .. NU!

Night

Ja då var klockan halv sju på kvällen å detta suger !
Sitta hemma själv är skittråkigt. Men jag har ju lovat att " göra något här hemma" så ja får väl pröva med de då..
Vet bara inte vaart jag ska börja. Kanske är bäst om man får ordning på kontoret först. . .
. Kan lova att det är mycke papper som ska sorteras.!!!!

Har precis klickat ner mina avsnitt av andra avenyn, känner ja måste hålla mig uppdaterad så ja satte mig å tittade på de tre senaste avsnitterna. Nu har ja även skrivit upp tiderna och dagarna när dom sänds i tv. :D

Tant har ju som sagt lånat bilen, vet inte när hon tänkte komma tillbaka men de spelar ingen roll. Hon är så himla go som ställer upp på oss när vi behöver de å just nu så har ju inte hon en fungerande bil så ..

Älskling har typ lovat att ta bort säckarna och bagen från framsidan iaf. . ... . IKVÄLL... .. Skönt!

Ja men om ja ska ta mig en rök till å börja med tror ja. Sedan blire nog rensa kontor.. :)

Kommentera nu då!

Manic Monday

Ja då var det måndag vilket innebär ny vecka med nya tag? Orkar man de? jo man måste ju fortsätta.
Dagen har varit ganska lugn, skulle på ams men när ja väl kom dit så var det nån j*vla gruppträff å de fetvägra ja! Jag ska ha en egen handläggare med personliga träffar. Sitta där som ett jävla fån. NEJ TACK!"

Så jag å Tant blåste vidare mot Coop för att gå på apoteket och självaste Coop. Handlade lite , åkte hem till tant där vi tryckte i oss grillad kyckling o potatissallad., Vissa har de bra ;)

Sedan hämtade ja hunden i bilen å vi givk in, tant kom in  å drack kaffe å sedan låna hon bilen . Hon skulle på nå möte.

Å vad gör jag? Jo jag ska försöka få till någon ordning i kontoret. Usch..

Helgen

Ja då var även denna helg avklarad. Känns som om att den har varit lång som tusan.

Har inte gjort så myche,.. Varit på ikea å shoppat lite, kört en massa bil.. umgåtts med folk, Ja de där vanliga som händer på helgerna. Hehe!

Idag ska ja ner på arbetsförmedlingen, SUCK!

O sedan ska ja väl hem å städa. Suck. Jaja.. ne nu ska ja göra nå anant.

Ikea

Ja nu ska ja göra mig iordning för att hämta upp A-K, Syrran å Coffi. Vi ska på Ikea :) Ska bli nice :) Ne men ha de då! Hej då

kväll



Min älskade kisse har fått dessa 5 små mirakel :)


   

Jag idag.

sxch

Ja dagen har varit händelsefull som vanligt typ, upp som en sol å ner som en pannkaka.

Har varit på möte, varit hos malin, gosat o flörtat med lille Kevin, druckit en massa kaffe å tittat på tv. jag är så himla trött så ja orkar inte laga nå mat. Så älski är iväg å gör de nu. Lovade ja skulle plocka iordning lite innan..

Så nu en låt i lurarna sedan plock..

God natt

ja jag hamnade tillslut på ams. Sökte eller snarare lämnade in ansökan och cv till 3 olika ställen. Man kan ju alltid hoppas. Intressant var det iaf.

Åkte sedan med syster å titta på en massa stall. Var förbi hos mamma å fika. även in te kusinerna å fick en massa böcker.

Vidare till Nälden för å bära in Kisse å hennes nykläckta bebisar, då vi tyckte dom skulle va i huset istället för i stallet. Hur jävla söta som helst var dom, å för den delen Kisse med. Saknar henne så jävla synd man e allergisk. :( ¨å.....

Å nu sitter ja här. ska sova nu. Kände av allergin på en gång så ja kommer få sota för detta inatt inklusive tandvärk.

hej då

usch

fan va irriterad ja blir. Varför svarar du aldrig?

Efter allt ja gjort hittills, så ska ja bli behandlad som skit då lr?

Allt känns förgäves.

Snart så

Ja jag har lyckats övertala min snälla & arbetslösa syster att följa med mig på ams. DET GICK BRA :) hihi. Hon skulle försöka komma in till halv 3. Perfekt .

Tina har precis åkt hem, vi har surrat & druckit kaffe. Fick nå damp så ja slängde i en skiva i hemmabion å poppa järnet : ) Mina grannar tror nog att jag är en förrymd intern från nå psyk-hus :) haha. Stod ute på balkongen å prövade mina stämband :) haha.. Skitkul vare iaf!

Ska väl försöka pröva på nå annat snart. .. vad vet ja inte.. jo ja ska duscha å hänga tvätt :)

Ne men ja å hej då!

Just denna Torsdag suger fett mycket

Ja jag har nu varit å städat klart i lägenheten. Det blev bra, tror ja (?!)-.
Jag har iaf gjort mitt bästa. Så d sÅ! Får pröjs ikv. :)

OM en liten liten stund ska jag fylla en tvättmaskin me smutsiga lakan , eller dom e inte smutsiga, jag har bara bytt för ja ville ha dom nyinköpta. :)

Sitter å försöker övertala Malin att hon ska följa med mig på ams men det går inte så bra..

Jag vill bli miljonär, skänk ett bidrag!!!!!!




Good Rainy Mornin

Ja har sovit som en skit i natt. Typsikt när de e bäddat med nyinköpa sängkläder-..
Jag bara låg å vred å vände, och till saken hör att min hund är ett litet äckel
så hon låg å fes eller ne MÖKADE plus att vi har dörren stängd på natten
PLUS ATT VI HAR EN TAKFLÄKT som måste stå på annars blir de alldeles för varmt.

Det bara regnar ute, jag älskar iofs när det regnar spec på kvällen. JA skulle lätt kunna stå ute i regnet å bara drömma mig bort. Heheh. Men nu ere ju så att min hund , som för det andra e ett litet miffo , Älskar det höga gräset och ska då promt springa ( helst rulla sig i det ) runt i det. SUCK!!

Idag är det en arbetsmässa på arbetsförmedlingen, kriminalvården kommer å informerar. Det vore riktigt roligt faktiskt. Jag hoppas för Gudarna att Tina följer med på de.. annars dör ja tror ja :S
För e inte Kevin frisk idag så måste hon hitta barnvakt vilket kan vara svårt. MEN..

Ja å så måste ja iväg å göra klart i lägenheten, spisen torka köksgolv ( fläktsnusk), badrum å hall. Fan de kommer ta minst en timme. ÅHHHH...

Ne ja ska läsa några bloggar nu sen ska ja göra mig iordning å åka igen.

Städ och Recept :)

Ja jag har varit å hjälpt några vänner att flyttstäda, eller jag städade :) hehe. Ska tillbaka imorrn å göra rent ugnen som ja har sprutat full med starka grejer idag. Duktig jag. :)

Imorrn ska ja på jobb-mässa, förhoppningsvis följer tina med :) å ev. Malin :) Skoj skoj skoj!


Receptet-....
KÖTTFÄRSPAJ i LÅNGPANNA

300 gr margarin
9 dl vetemjöl
-Knådas ihop, fyll ugnsplåten med detta och platta ut. förgrädda i 10 min a' 225 grader.

Ta ut plåten och:

1 kg köttfärs stekt med 1 stor gul lök och krydda
3 paprikor ( hackade )
1 burk champinjoner

Stek upp detta med kryddor, valfria och salt.

Häll köttfärsblandningen i formen.

Gör en äggstanning:

8 ägg
8 dl mjölk

-Vispas upp med kryddor och lite salt. Häll detta över röran i plåten.
Lägg på remsor av bacon uppepå och skivade tomater, även lite fetaost.


Grädda i mitten av ugnen, 45 min a' 225 grader .

Servera med en fräsch sallad. Ät å njut!

God morgon

Ja jag klev egenligen upp vid 9 men somnade direkt på soffan å vaknade elva.
 Fort ut med hunden, hämta upp Zykot ( tants hund) å tog dom på en regning, HUNDINVADERAD,
frisk och skön promenad ....
Ja först kom det en tant med 3 ettriga små skits hundar,
 så ja tog en annan väg tänkte vääl att hon skulle gå på den ja kom på..

Men icke sörru, utan hon svängde in precis bakom mig. NÖJD? nej..
Sykot som bara måste ha nosen där bak på Gucci.. Armar i kors upp o ner in å ut,

Sedan mötte vi en kille med hund men då gick det bra.

Men då skulle ju kärringen promt gå förbi med sina äckliga varelser.
Jaja. Sedan mötte vi en gubbe till men han vände på klacken då han såg oss. haha.

Och nu tänkte jag ta å göra nå nytta , har egentligen ingen lust alls då jag är hur trött som helst.. men men.. Ska se om de finns nå juice, de brukar alltid pigga upp mig :) å sedangå ut på min dyngsura balkoong å röka :)

Ikväll händer det nog inte så mycket. Onsdag ere va?

Hmm.. ne lugntö..



RSS 2.0