Va duktig jag e ;)

Ja mamma kom hit för att dricka kaffe o hjälpa mig sätta upp några stänger i köket. Hmm, det blev middag, kaffe, tvätt å städ istället. Hon e snäll mamma men de ständiga gnället... jaja.. Ja e glad jag har na!

Kontors-röjningen går framåt, sakta men säkert... Men självklart så gick lampan i taket och i fönstret så nu e de bara skenet från dataskärmen som lyser upp å de e inte spec. myche... Så ja får fortsätta imorgon. SUCK.

Har gått igenom en del papper o skit, fan mycke å slänga. E uppe i en hel pappkasse snart :S
Gick även ut med soporna i samma veva som mamma skulle åka hem, suck säger ja, första gången ja satt min fot i soprummet. Slå sönder kartonger å sortera om oredan så de inte blev nå fel. suck. ne nu blire sopsortering här hemma ordentligt!!! Ska klura ut bara hur jag på bästa sätt får till olika behållare under diskbänken.

Önskar ja hade ork, tid å lust att scrappa alla mina lösa foton som ja har liggandes, det är säkert 400 kort. Men ja orkar fan inte,. HAr inte råd heller,. SÅ nu ere jag som köper nå billiga MEN snygga fotoalbum å sorterar in korten i.
Om man köper; ett för fest kort, ett för familj o släkt, ett för ego bilder ( ja de e många sånna ), ett för vänner å ett för ja hemmet? dom har säkert fina på ö&b eller ixo house. det kan ja kosta på mig :)

Ne nu ska ja fortsätta sortera papper å påsar å helvete.

ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0