Last day @ work

Ja då e de sista natten på några dagar då :) Ska bli sååå skönt att vara ledig.

Har varit å storhandlat på willys idag, blev dock tvungen att avbryta shoppingen för att vi inte hade klocka med oss, o ja skulle ju på jobbet. Så vi ska tillbaka imorgon o handla färdigt, det var inte så mycke kvar, typ potatis o sånt :) haha.

Imorgon kommer min Zophie å hälsar på. Har inte träffat henne på säkert 5-6 månader, hon är ganska tjock om magen för där i ligger en liten bebis :D   Vi ska städa mitt förrådd :) haha. Hon kanske hittar någe hon vill ha med sig nu när hon ska flytta till lägenhet. :D Haha. då blir ja av med lite skit.

Imorgon blire även ev. lite bira med syster yster å coffelainen. :D  å då även guitar hero, får se, de blir nog bara att vara hemma, då vädret är för varmt. Å kanske att a-k kommer med :D

Hittade en massa fina saker på Ö & B idag, men älskling vägrade lätta på lädret. Kanske att ja smyger iväg å köper själv. men dom var dyra som tusan. Men då blire en sköldpadda, ett elefanthuvud och en ödla. Och kanske även bokstöd med geischa/afrika människa :) Skiiiitfiiiint. Passar bra då de e afrika/geisha/marocko stuk i mitt vardagsrum. :))

Ne men nu ska ja göra ett ryck här på jobbet :))

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0