* * * * *

Ja jag ska vara lite huslig nu dom få dagarna man är ledig, tänkte jag .
Jag tänker nämligen inte ha massa tyngder på mina axlar längre. Går å grämar mig vareviga dag för mitt hem.
Nummer 1 - jag trivs inte alls!   Nummer 2 - Jag har alldeles för mycke prylar!  Nummer 3 - Jag sparar på alldeles för mycket.   Nummer 4  -  Jag vill må bra i mitt hem, och vill att mina gäster ska göra det med.

Så imorgon, onsdag och torsdag blir det storstädning för hela slanten. ¨
Ska höra med mor om hon vill ha nå kaffekoppar och glas till stugan, annars vet ja itne vad ja ska göra med dom. Vill inte slänga, och vill inte ge till mina vänner, då ja inte vill komma å hälsa på å dricka ur "mina gamla" muggar. haha. Jag ska höra med syster om hon vill ärva. :) Då är det ju ett arv liksom å inte en gåva. haha.

Ne men ja vill ha nya muggar :) å glas å allt möööjligt. :) Plus att av alla de säkert 50 kaffekopporna vi har så använder vi kanske på sin höjd 10 av dom. :) Å glasen använder vi väl mer men.. :D  å då ska ja även vara så duktig att fota mitt hem så ni får en blick i hur ja lever. haha,. Inte för att det är allmän beskådan men lite kan ja bjuda på :)

Ska snart göra iordning gröt och göra lite switch samt gå en A-runda. Sedan ska ja hjälpa min kollega på de nedre planet. o sen ska ja väl skura i vanlig ordning, för de va snuskit i köket, tror itne att han som jobba förra natten har skurat, han verkar dessutom vara en riktigt slarver till naturen!

å ja vill åka till New York! Visst vill ja te Hollywood, men new york vore fan skoj, ..
Semester blire i sommar, men inte utanför sverige som de verkar. Ja de skulle vara om vi åkte nån båt över till danmark när vi e i götet men de får vi väl se. Ska utnyttja tiden i götet med Jessica till Max, då vi inte har umgåtts så mycke på sista tiden, mycket beror på jobb men mycket beror på att vi BÅDA TVÅ HAR BLIVIT TOFFELHJÄLTAR!

Semester utanför sverige får komma när pengarna finns. Sparade pengar! Kanske nästa sommar, det har ju pratats om att vi ska dra ihop ett gäng å åka iväg typ 2 veckor, men de får vi väl se. Ja vet att jessica e nog på, för hon vill dricka drinkar med mig sittandes på poolkanten :) haha!


Ne men over and out då mina vänner.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Ja vem har inte för mycket gamla prylar - tänkte ägna någon regnig semesterdag (om det nu måste bli någon sådan) åt att rensa i röran. Hoppas du får en bra semester vara sig det blir innanför eller utanför landets gränser! :-)

2008-07-03 @ 12:52:26
URL: http://www.charlotte.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0